Welkom op de Koemarkt!

Voor ouderwetse gezelligheid moet je bij Jo&Co zijn!

Marco & Jeroen

Eetcafé Jo&Co wordt gerund door Marco Schreutelkamp en Jeroen de Wolf, die jullie misschien wel kennen van het theatercafé De Purmaryn.

Samen met onze medewerkers zorgen we ervoor dat Jo&Co een heerlijke plek is op de Koemarkt, waar mensen graag komen voor een hapje eten en gezelligheid.

Marco zul je veel zien op de werkvloer, druk bezig om onze gasten te bedienen. Jeroen is de stille kracht op de achtergrond. We hopen je snel als gast te mogen begroeten aan de Koemarkt!

Hartelijke groet, Marco & Jeroen

Het team van Jo&Co

Ons team heet je van harte welkom bij Jo&Co en zorgt ervoor dat jij je bij ons thuis voelt! In totaal werken er zeven koks in onze keuken om de lekkerste gerechten te bereiden. Maandelijks bedenken zij nieuwe gerechten voor ons maandmenu en zorgen ze ervoor dat de menukaart regelmatig vernieuwd wordt. Zodat je altijd kunt genieten van het lekkerste eten!

Daarnaast werken er negen vaste mensen in de bediening, om jouw avond perfect te laten verlopen met persoonlijke aandacht, humor en gezelligheid. Tot slot hebben we acht vaste afwassers in dienst, want tja, dat moet ook gebeuren! 😉

Het team wordt gerund door Marco en Jeroen, waarbij je Marco meestal op de werkvloer aantreft en Jeroen meer achter de schermen werkt.

We zijn 6 dagen per week geopend. Kom je snel mee eten?

Zien we je aan de koemarkt?

De Koemarkt is het centrale plein in het centrum van Purmerend en dankt haar naam aan het doel waar ze vroeger voor werd gebruikt: koehandel. Het plein is ontstaan in 1645, een vlak marktveld is aangelegd waar boeren uit de wijde omgeving hun vee konden verhandelen. Tot laat in de 20e eeuw werd hier iedere dinsdag op marktdag nog vee verhandeld door boeren met handjeklap.

Een groot standbeeld op het midden van de Koemarkt is geplaatst ter herinnering aan de oude functie van het plein. Tegenwoordig is de Koemarkt het belangrijkste uitgaansplein van Purmerend en een heerlijke gezellige plek om samen te komen. In de zomer staat het plein vol met terrassen van de horecazaken die hier zijn gevestigd. Kortom, een bezoek aan Purmerend is niet compleet zonder een bezoekje aan de Koemarkt!